caritasweekend

Caritas is zorg. Zorg vraagt juist in deze tijd veel aandacht van iedereen. Het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober staat binnen de cluster op zondag in Dalfsen, zaterdag in Hoonhorst, zondag in Vilsteren en Ommen in het teken van de Caritas.

Het thema voor 2011 is Tevreden. Ieder voor zich kan hieraan een invulling geven, iedereen zal hierbij ook een eigen gevoel hebben. Gehoopt wordt dat iedereen in de vieringen dit veelomvattende woord mag beleven. Het thema roept in elk geval een nieuwsgierig gevoel op. In iedere viering is een verrassing. Wat dat is? Nieuwsgierig naar het thema en de verrassing? Kom zaterdag 1 of zondag 2 oktober naar de Kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.