Home / archiefcentraal / caritasweekend in het teken van zorg

caritasweekend in het teken van zorg

Caritas is zorg. Zorg vraagt juist in deze tijd veel aandacht van iedereen, kerk staat, individu. In het weekend van 1 en 2 oktober staan de kerkdiensten binnen het cluster Dalfsen, Hoonhorst, Vilsteren en Ommen in het teken van het thema “tevreden”.

Ieder voor zich kan hieraan een invulling geven, iedereen zal hierbij ook een eigen gevoel hebben. Gehoopt wordt dat alle bezoekers in de vieringen dit veelomvattende woord mogen beleven. Het thema roept in elk geval een nieuwsgierig gevoel op. In elk viering zal een verrassing zijn. Wat dat is? Nieuwsgierig naar het thema en de verrassing? Ga dan dit weekend naar de kerk.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.