Home / archiefcentraal / bouw nieuwe albert heijn in ommen gestart

bouw nieuwe albert heijn in ommen gestart

“We hebben de afgelopen anderhalf jaar prettig met de gemeente Ommen samengewerkt om de benodigde bestemmingsplanwijziging samen met de omgevingsvergunning te verkrijgen”, aldus Jan Poortier van Ten Brinke Poortier Romein Projecten. Het project omvat 2.850 m² bruto vloeroppervlak voor de huisvesting van een Albert Heijn supermarkt en een Gall & Gall winkel. Op het terrein komen circa 130 parkeerplaatsen.

Aannemer Ten Brinke Bouw zal beginnen met het storten van de fundering waarna snel de eerste contouren van de winkel zichtbaar zullen zijn. De aannemer verwacht het nieuwe pand ruim voor de bouwvak in 2012 op te leveren.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.