bijzondere ontmoeting beatrix en vier het leven

Tijdens de pauze was er een ontmoeting tussen Koningin Beatrix en Vier het Leven. Zij schudde de hand en sprak met de initiatiefnemers Annerieke Vonk en Helma van Heerikhuize en een aantal gasten. Een van de oudere gasten vertrouwde Koningin Beatrix toe dat ze vroeger op de thee was geweest bij haar moeder Juliana. “Het was een bijzondere ontmoeting, een avond met een ster!” reageerden de gelukkig gasten van Vier het Leven onderweg terug naar huis.

Stichting Vier het Leven maakte het samen met het Genootschap mogelijk dat een groep ouderen dit koninklijke galaconcert kan bijwonen. Stichting Vier het Leven organiseert door heel Nederland compleet verzorgde sociaal culturele activiteiten voor ouderen, en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ zetten meer dan zeshonderd vrijwilligers zich tijdens theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. Einddoel is het verwezenlijken van een sprankelende ervaring waar de ouderen nog lang van nagenieten.

Het Nederlands Philharmonisch Orkest speelde onder leiding van Etienne Siebens werken van Nederlandse componisten van de afgelopen 100 jaar. Meer informatie over Stichting Vier het Leven: www.4hetleven.nl.

Meer informatie over het Galaconcert en de andere jubileumactiviteiten van het Genootschap van Nederlandse Componisten: www.100jaargeneco.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.