Home / archiefcentraal / bezoek circus renz in raalte

bezoek circus renz in raalte

Het is circus Renz Berlin wederom gelukt een spectaculair programma 2011 samen te stellen met vele dieren, zoals tijgers, leeuwen, Indische olifanten, kamelen, paarden, pony’s en katten. De dieren worden op humane wijze gepresenteerd door Bernhard Renz sr. en jr., Enrico Frank, Eva Cris en Sasha en Janine Prehn. Acrobatiek en luchtnummers zullen worden verzorgd door de gezusters Renz en andere internationale artiesten die het publiek zullen laten huiveren met hun soms gevaarlijke acts.

Natuurlijk ontbreken de clowns en jongleurs ook niet in dit traditionele circus met zijn lange geschiedenis. Kom binnen in het circus van nu met de prijzen van toen. Er zijn de laatste maanden diverse dieren geboren in het circus die natuurlijk voor het publiek te bezichtigen zullen zijn.

Je kunt een voordelig bezoek brengen aan dit circus, door gebruik te maken van een van de vele reductiekaarten, welke bij de deelnemende winkels (voorzien van een raamposter) liggen, of de bon uit een plaatselijke krant.

Voorstellingen Raalte:

Donderdag 15 september 19.00 uur premiere

Vrijdag 16 september 16.15 uur en 19.00 uur

Zaterdag 17 september 15.00 uur en 19.00 uur

Zondag 18 september 14.00 uur

Meer informatie: www.circus-renz-berlin.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.