Home / archiefcentraal / beweeg je fit combitraining zumbapilates

beweeg je fit combitraining zumbapilates

Annet welleweerd, sportlerares, wil je graag laten sporten en je conditie opbouwen. Ze geeft gecombineerde lessen met Zumba als warming-up, stretchen en cardio (sporten naar hartslag). Dit alles onder aangepast ritmische muziek. Tijdens de les wordt er afwisselend gebruik gemaakt van steps, gewichtjes en Dynabands; elastische banden. Ter afsluiting worden er oefeningen gedaan volgens Pilates- en Callanetics methode.

De lessen beginnen vanaf maandag 5 september op verschillende locaties. Op maandagochtend van 8.45 tot 9.45 uur in De Slaghen of op maandagavond van19.30 tot 20.30 uur in Buurthuis Ommerkanaal. Op dinsdagavond van19.30 tot 20.30 uur in De Laarakkers of op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de De Boslustschool in Ommen. In Dalfsen vinden er lessen plaats op dinsdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur in de Trefkoele. Op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur in Sporthal De Beek in Hardenberg of op vrijdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur in Sporthal ’t Noorderslag in Slagharen.

De oefeningen zijn geschikt voor jong en oud. Je kunt gratis één les vrijblijvend meedoen. De lessen worden gegeven door Annet Welleweerd en op woensdagavond geeft Corrie Oosterhof les. Voor meer informatie en lestijden kun je contact opnemen met Annet Welleweerd, 0523-612747 of 06-10211378. Op www.welleweerd.nl is meer informatie over de sportlessen te vinden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.