autobedrijf ophoff 30 jaar in nieuwleusen

Aan het einde van dit jaar zal dit jubileum niet alleen feestelijk worden herdacht, maar neemt zoon Jan, die al van 1990 in de zaak werkt, het bedrijf officieel over van zijn ouders.

Al na een jaar na de oprichting van het bedrijf werd de familie dealer van het merk Opel en dat zijn ze nog steeds. “Ondanks dat Opel het huismerk is, worden er hier ook andere merken auto’s verkocht en onderhouden”, vertelt Ab Ophoff. “Want we hebben veel klanten die, ondanks dat ze liever een ander merk rijden, toch graag de aankoop en het onderhoud door ons laten uitvoeren. En dat moet kunnen. De klant moet zelf kunnen kiezen.”

Bij het bedrijf werken inmiddels zes mensen, waarvan de chef-monteur alweer twintig jaar bij het bedrijf werkt. Dat service bij Ophoff hoog in het vaandel staat blijkt wel uit de jarenlange vaste klantenkring. Veel klanten zijn al vanaf de beginjaren klant bij Ophoff en dat is in veel gevallen uitgegroeid tot hele families. “Onze klantenkring strekt zich uit over een groot gebied. Daarom hebben we ook meerdere leenauto’s die gratis beschikbaar worden gesteld bij onderhoud en reparatie”, vertelt Jansje. Ze bestempelt hun zaak als een allround garagebedrijf. “Of het nu gaat om aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, APK, schadeherstel, aankoop van banden of allerlei accessoires, autoverzekering of –financiering, alles kan geregeld worden. Bovendien ontvangen mensen bij een onderhoudsbeurt aan een Opel die jonger is dan tien jaar, een Opelpas die recht geeft op gratis hulp of eventueel een vervangende auto bij pech onderweg.” Informatie: Autobedrijf Ophoff, Rollecate 21 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.