Home / archiefcentraal / afwasmachine voor de olmen

afwasmachine voor de olmen

De overhandiging vond plaats op donderdag 15 september 2011. Dhr. Jasper Prick van Woonstichting Vechthorst overhandigde het bedrag aan mevr. Magriet Zandink, coördinator Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen.

Een afwasmachine is een geweldige uitkomst in ‘de Olmen’. Hier worden zes dagen in de week activiteiten voor senioren georganiseerd. Eveneens kunnen senioren 2 – 3 maal per week een warme maaltijd gebruiken in de Olmen. Al deze activiteiten geeft veel afwas en de vrijwilligsters van Welzijn Ouderen hebben hier hun handen vol aan. Op vrijwilligers moet je zuinig zijn, want mede door hun inzet is het mogelijk de activiteiten te organiseren.

Daarom is Welzijn Ouderen Dalfsen Woonstichting Vechthorst zeer erkentelijk voor deze bijdrage.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.