aardbeving ook in vechtdal te voelen

De aardbeving vond rond 21.15 uur donderdagavond plaats. Er lijkt geen schade veroorzaakt te zijn.

Wat Twitterreacties: Chantal uit Ommen heeft er niets van gemerkt. Henk Buitelaar heeft ‘m echter wel gevoeld: “aardbeving in Ommen”, twittert ie. Jasper Hutten heeft ‘m ook in de benen. Hij heeft meldingen binnengekregen uit Dalfsen, Zwolle en Haarle. Bennie Koerhuis heeft snel een rondje Raalte gemaakt: “Valt allemaal wel mee. Kanaalwater kabbelde kalmpjes, wegen en paden nog goed begaanbaar.” Erik Beekman: “Zat rustig in de stoel en alles begon te trillen.” Erik woont in het centrum van Raalte. Gerard Elferink – van de Stöppelhaene – dacht dat hij de muziek te hard had staan. En Ronnie Lohuis: “Dacht dat het een vrachtwagen was’.

De jongens van IJsselnieuws uit Deventer en Olst en omgeving maken een rounduop in hun werkgebied: “van alle kanten krijgen we meldingen binnen.” Roy Hekkert uit Deventer dacht aan een helicopter die dichtbij was.

De aardbeving ook gevoel? We zijn nieuwsgierig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.