Home / archiefcentraal / 5 a side boardingtournament

5 a side boardingtournament

De Rotary Hellendoorn-Nijverdal en Salland United organiseren in samenwerking met Stichting Evenementen Nijverdal en Stichting De Welle een kennismakingstoernooi voor alle leeftijdsgroepen in de gemeente Hellendoorn.

Er wordt gevoetbald door teams bestaande uit een keeper en vier veldspelers. In alle leeftijdscategorieën (van de D-jeugd t/m de senioren) duren de wedstrijden twaalf minuten. Als organisatie willen we dat alle leeftijdsgroepen de mogelijkheid krijgen om deze dag kennis te maken met boardingvoetbal. De opzet van het toernooi voorziet in een poule voor elke leeftijdsgroep. Deze poules bestaan uit maximaal 4 ploegen.

Verenigingen in de gemeente Hellendoorn krijgen de mogelijkheid om een jeugdteam of seniorenteam op te geven voor dit nieuwe en unieke evenement. Er is een beperkte capaciteit met betrekking tot het aantal inschrijvingen voor dit evenement.

Dus wees er snel bij. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar m.zink@stichtingdewelle.nl . Geef in deze mail aan: je leeftijd, namen van de spelers, teamnaam, naam van je vereniging en jouw teambegeleider ( 18+ verplicht aanwezig tijdens het evenement ). Heb je vragen of opmerkingen? Stuur je mail naar het hierboven boven vermelde emailadres.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.