Home / archiefcentraal / zonovergoten laatste bissinghdag

zonovergoten laatste bissinghdag

De laatste Bissinghwoensdag Hart van Ommen begon zonovergoten. Dat paste ook mooi bij het thema van deze Bissinghdag. Op de Markt waren kraampjes van allerlei organisaties, die de bezoekers bewust wilden maken van de wereldwijde armoede en andere problemen in (w)arme landen. Ook konden bezoekers deelnemen aan djembee sessies. Ook het bestuur van de Bissingh waagde zich daaraan.

Naast de stands van goede doelen was er op het Kerkplein een biertapwedstrijd. Daarnaast was er in heel Ommen volop bezigheid voor de kinderen. Springkussen, ballenbak en een hele grote glijbaan waren er in de Vechtstad te vinden. Maar ook het animatieteam van De Beerze Bulten wist veel kinderen te vermaken.

Aan het begin van de avond was de sluiting van de Bissingh. Burgemeester Mittendorff luidde flink de bel nadat zij en Bissingh-voorzitter Marsman spraken over Bissingh 2011. Na het officiële gedeelte was er koffie met krentenwegge. De avond werd afgesloten met het benefietconcert, dat heel veel bezoekers naar het Kerkplein in Ommen trok.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.