Home / archiefcentraal / win 5000 euro met het overijsselsvolkslied

win 5000 euro met het overijsselsvolkslied

Je kunt gebruik maken van de tekst, de bladmuziek of de mp3 van het huidige volkslied om er je eigen draai aan te geven. Je kunt jouw variant opnemen als audio (.mp3) of als video (youtube) en deze op jijenoverijssel.nl aanbieden om te laten beoordelen. Ook een alternatieve tekst insturen is mogelijk. Op deze site vind je ook de bestanden die je kunt gebruiken.

Voor de top drie van de wedstrijd zijn mooie prijzen te verdienen: de winnaar krijgt een geldbedrag van 5000 euro, te besteden aan bijvoorbeeld nieuwe uniforms of instrumenten. Daarnaast biedt de provincie een gratis cd-opname aan in een professionele geluidsstudio. De tweede plaats krijgt een geldbedrag van 2000 euro en een masterclass. De derde plaats mag ook deelnemen aan de masterclass. De prijsuitreiking vindt plaats op een nader te bepalen datum en tijdstip in september. De vijf inzendingen met de meeste stemmen worden door een vakjury beoordeeld op originaliteit, artistieke kwaliteit en ‘typisch Overijssels’.

Kijk op jijenoverijssel.nl voor meer informatie.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.