Home / archiefcentraal / wegafsluitingen vanwege groot onderhoud

wegafsluitingen vanwege groot onderhoud

In verband met groot onderhoud en het aanbrengen van geluidsreducerend asfalt wordt de N377 binnenkort op twee plaatsen tijdelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer. Zo wordt de hoofdrijbaan van de N377 tussen de bebouwde kom van Nieuwleusen en de bebouwde kom van Balkbrug van maandag 22 augustus tot en met zaterdag 27 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de N340.

De hoofdrijbaan van de N377 in De Krim is van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat om het tracé tussen de Fabriekswijk en het einde van de bebouwde kom (richting Coevorden). Het verkeer wordt omgeleid via de N34 en de N343. De omleidingen worden met borden aangegeven. De omleidingsroutes zijn ook te zien op bereikbaar.overijssel.nl.

De provincie Overijssel heeft al dat iedereen zich vlot en veilig kan verplaatsen en dat overlast tot een minimum wordt beperkt. Bovengenoemde gedeelten van de N377 zijn aan onderhoud toe. Vanuit het programma ‘gezond en veilig leefmilieu’ wordt op deze gedeelten geluidsreducrend asfalt aangebracht met de verwachting dat de door de omwonenden ervaren geluidsoverlast wordt teruggedrongen. De maatregelen kunnen worden uitgevoerd uit de opbrengst van de verkoop van de aandelen van energiebedrijf Essent.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.