Home / archiefcentraal / waterfestijn tijdens sukerbietenfeest

waterfestijn tijdens sukerbietenfeest

Het feest in Lemelerveld begon vroeg in de ochtend met het zoeken naar vis in het water. De hengelaars kwamen samen bij het kanaal om te hengelen naar de prachtige prijzen, maar de oogst was niet veel soeps. Een deelnemer merkte zelfs op dat er meer vissers waren dan dat er vis was.

Hetzelfde kanaal was tijdens de Mestebeld Trucks Spelen het episch centrum van het jaarlijkse gevecht. Het thema was ‘We will rock you’. Zo verscheen Kiss aan de start en was er een groep Tina Turners in haar jonge jaren.

Voor het Roelfs Olde trekker treffen en de Klassieke brommer & solex Sukerbietentocht kwam al het oud schoon uit de schuur om een rondje Salland te rijden. Naast het oud schoon maakten ook 103 vrachtwagens met hun truckers en mensen met een beperking een rondje tijdens de Truck Instapdag.

De stoere mannen met hand en kettingzaag kwamen ook nog even aan de beurt. Zij streden om de Sallandse Zaagtroffee. Drie deelnemers reden de dag ervoor nog 900 kilometer vanuit Tsjechië om mee te kunnen doen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.