Home / archiefcentraal / wandelen voor 50ers met landstede

wandelen voor 50ers met landstede

Landstede Welzijn Ommen organiseert donderdag 25 augustus weer een wandeling voor 50+ers. De wandeling onder leiding van Emmie Oudejans gaat door Arriën. Hier kun je ook de vogelhut bezoeken en genieten van mooie vergezichten.

Als je mee wilt wandelen, het verzamelpunt is de Achtersweg 4 om 9.30 uur. Na afloop kun je nog een kopje koffie drinken bij de familie Rozema. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lieks Smilde via 0529 451936.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.