Home / archiefcentraal / vrouwen beroofd van ketting

vrouwen beroofd van ketting

De verdachte deed de ketting om de hals van de slachtoffers en nam deze weer mee toen beide vrouwen aangaven geen interesse te hebben. Nadat de verdachte in een auto was gestapt en was weggereden bleek dat zij ook de ketting van de vrouwen ook had meegenomen.

In beide gevallen was de verdachte licht getint met zwart haar en was zij in het gezelschap van andere mensen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en verzoekt mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844. Daarnaast waarschuwt zij iedereen om alert te zijn op dit soort situaties.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.