volksdansers op zoek naar nieuwe leden

De groep volksdansers is bedoeld voor mensen tot en met 65 jaar. De vereniging verzorgd elk jaar weer vele voorstellingen in klederdracht in zorgcentra’s en op braderieën. De oefenavonden zijn altijd heel gezellig, je leert verschillende dansen en het houdt je fit. De leden van de vereniging zijn van uiteenlopende leeftijden. Niet alleen inwoners uit Nieuwleusen, maar ook mensen uit omliggende plaatsen zijn van harte welkom.

Het dansen op de oefenavonden begint om 20.00 uur en gaat door tot 21.45 uur, inclusief een korte pauze. Het Witte Peerd vind je aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen. Voor meer informatie over de vereniging of over oefenavonden, neem je contact op met D.J. Gerritsen via 0529 482691 of J. Klunder via 0523 656348.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.