vol programma open dag sv nieuwleusen

Bij de stand van S. V. Nieuwleusen krijg je alle informatie over S.V. Nieuwleusen. Speciaal voor bezoekers die geen lid zijn en graag wat meer informatie willen is er om 10:00 uur een rondleiding en informatie over de club. Er zijn ook stands van hoofdsponsor Effeweg.nl en Teamsport.com, waar sportkleding gekocht kan worden tegen 10 % korting.

Om 11.00 uur staat er een training van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. Deze actie geldt ook wanneer kinderen zich aanmelden voor Jong Oranje bij de stand van S.V. Nieuwleusen op de Ondernemersbeurs. Deze beurs wordt gehouden op 7, 8 en 9 september tijdens de Oranjefeesten. De trainingen van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur en deelname is helemaal gratis. Voor meer informatie over Jong Oranje kun je mailen naar jongoranje@svnieuwleusen.nl

Om 13.00 uur verzorg het D1- elftal van S.V. Nieuwleusen een demonstratietraining onder leiding van Jan Verheijen, oud-profvoetballer van PEC Zwolle, Feyenoord, AZ’67 en Wacker Insbruck. Om 14.30 uur speelt het 1e elftal de 1e competitiewedstrijd in de 2e klasse tegen A.V.W’66 uit Westervoort. De entree is gratis.

Om 17.00 uur is er een optreden van Freestyler Josh. De 20-jarige Josh is een balvirtuoos en onder begeleiding van muziek verzorgt hij met zijn verbazingwekkende kunsten een geweldig optreden. De Open dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de D.J.’s Albert Jan Brinksma en Erik Uitslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.