Home / archiefcentraal / voetbalvelden voor grote delen omgeploegd

voetbalvelden voor grote delen omgeploegd

Ook de twee trainingsvelden van OZC (veld 5 en 6) hebben te maken met kapot gepikte stukken veld, waarbij veld 6 het meest getroffen is. Veld twee ligt er nu nog redelijk bij, maar ook hier zien we af en toe wat spreeuwen op het veld en komen daar wat delen open te liggen. Op het trainingsveld van OVC’21 is tot nu toe alleen aan de zijkant van het veld wat open gepikt.

Volgens Jan Meulenkamp van OZC is het een terug kerend probleem. ‘‘Vorig jaar heeft de gemeente met een bepaald middel de vogels kunnen verjagen. We hebben er nu vertrouwen in dat het weer gebeurt. De gemeente weet er van en ze zullen er alles aan doen dat de velden bespeelbaar zijn”. Het is een raadsel waarom het ene kant van het veld kapot gepikt wordt terwijl de andere kant helemaal gaaf erbij ligt. Er moet wel snel wat gebeuren, want als over een paar weken de competitie begint, moeten de velden toch bespeelbaar zijn. Zoals het nu uitziet moeten er hele delen vervangen worden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.