viltworkshop bij landstede welzijn ouderen

De workshopgever, Liesbeth van der Schaaf, heeft een eigen wolwerkplaats, waar zij vaker dit soort workshops geeft. Je kunt zelf bepalen welke dagen je aanwezig bent. Dit betekent dus dat je een keer kunt komen, maar vier keer is ook prima. Bij opgave moet je aangeven hoe vaak je aanwezig bent. Per keer kost de deelname 12,50 euro. Dit is inclusief het materiaal en twee kopjes koffie/thee. Per keer maak je iets kleins wat in twee uur gemaakt kan worden en wat je mee kunt nemen naar huis.

Alleen komen kijken is ook mogelijk. Als vervoer een punt is, kan ook dit opgelost worden in overleg. Voor opgave en informatie kun je terecht bij het loket van Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pluspunt, Pleijendal 89 in Dalfsen (0529 4354570).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.