van de heuvel 2e bij nationale mtb wedstrijd

Nick van den Heuvel en Jeroen Wessel startten zaterdagochtend bij de Amateurs. Nick kon vanaf het begin van de wedstrijd met de kop van het deelnemersveld mee. Na verloop van tijd reed Nick samen met Frank Molenaar aan de leiding. Molenaar bleek uiteindelijk de sterkste van de twee. Nick eindigde op een keurige tweede stek. Jeroen kon het tempo op de lange startklim niet bijbenen maar hervond het goede tempo in de tweede ronde. In de tweede en derde ronde maakte hij veel plaatsen goed en kwam te rijden in een groepje voor plek vier. In de voorlaatste ronde reed hij weg uit deze groep en stelde zo zijn 4e plaats veilig.

Na de race van de Amateurs vertrokken de Masters 40+ voor hun wedstrijd over 75 minuten. Dienand Broekhuis bleek ook te beschikken over een paar uitstekende benen. Zijn start verliep goed, na de eerste ronde kwam Dienand op plaats vijf door. In de resterende ronden schoof hij nog één plek op om zodoende ook op een 4e plaats te finishen.

De Elites/Beloften reden op zondag hun wedstrijd. Mark van der Heijden ging hier snel van start maar kwam zichzelf tegen op de zware omloop. Hij viel helaas ver terug en finishte als 11e.

Volgend weekend is het team op twee fronten actief. Een deel van de renners zal naar Steenwijk afreizen voor de finalewedstrijd van de Topcompetitie. Nick zal hier zijn leiderstrui verdedigen. De overige renners gaan naar België om de Houffamarathon te rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.