Home / archiefcentraal / usv bindt ook lemelerveld aan oefenzegekar

usv bindt ook lemelerveld aan oefenzegekar

Tegen het op papier sterkere Lemelerveld kwam USV geen moment in de problemen. Met bij vlagen prima combinatievoetbal had de thuisploeg met name in de eerste helft het betere van het spel. Lemelerveld kwam nauwelijks in de wedstrijd en kwam maar sporadisch in het strafschopgebied van de tegenstander.

Het was dan ook niet verrassend dat USV door een benutte penalty van Roland Truggelaar in de 37e minuut op voorsprong kwam. Ook na de pauze creëerden de gastheren met haar frisse spel de betere kansen. In de 69e minuut kon Nieck de Weerd met een mooie treffer de dik verdiende 2-0 laten aantekenen en dat was ook tevens de eindstand.

Dinsdagavond (23 augustus) staat voor USV de tweede bekerwedstrijd op het programma. Om 19.15 uur wordt er in Wilsum afgetrapt tegen de zaterdag vierdeklasser. Zaterdag wordt om 17.00 uur op sportpark Hulsterlanden de laatste wedstrijd in de voorronde van de KNVB beker gespeeld. Dan komt SEH uit Heerde op bezoek.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.