uitdeelactie op station zwolle wegens geduld

ProRail en NS hebben reizigers op station Zwolle maandagochtend getrakteerd op muffins als dank voor het begrip tijdens de werkzaamheden de afgelopen zes weken. Ook voor de 225 omwonenden van het station was er een blijk van waardering. Zij kregen een taart overhandigd vanwege de overlast die zij tijdens de bouw hebben ondervonden.

De afgelopen weken is er op station Zwolle dag en nacht gewerkt. De perrons zijn verlegd en de sporen zijn aangepast. Dat allemaal om station Zwolle klaar te maken voor de toekomst. Het treinverkeer in Zwolle gaat de komende jaren immers flink groeien, mede als gevolg van de komst van de Hanzelijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.