Home / archiefcentraal / tweede ongeluk op varsenerdijk

tweede ongeluk op varsenerdijk

Een 25-jarige vrachtwagenbestuurder uit Midden-Drenthe had te laat door dat de 40-jarige autobestuurder voor hem zijn auto weer tot stilstand bracht. De vrachtwagenchauffeur probeerde nog uit te wijken maar kon een aanrijding met zijn voorganger niet voorkomen. De auto raakte aan de achterzijde zwaar beschadigd. De 40-jarige man is met nek- en rugklachten met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 25-jarige chauffeur is niet gewond geraakt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.