trainen voor de ag 85 zwarte cross

De regionale loopgroep (de negentig leden komen voornamelijk uit Nieuwleusen en Staphorst) houdt ook op woensdag en zaterdag trainingen in de Staphorster staatsbossen. Elke derde zaterdag van oktober organiseert AG ’85 haar eigen wedstrijd in de Staphorster staatsbossen, rondom recreatiegebied De Zwarte Dennen: De AG ’85 Zwarte Cross. Deze zaterdag is dit jaar 15 oktober.

Speciaal voor degenen die goed voorbereid aan de start willen staan, zijn er op de website van AG ’85 kosteloos trainingsschema’s te downloaden. Er zijn schema’s voor beginners, gevorderden en sporters. De schema’s zijn natuurlijk niet op maat gemaakt maar zijn een prima leidraad voor een goede voorbereiding. Het is uiteraard heel belangrijk om naar je lichaam te luisteren.

De schema’s beginnen met ingang van week 34 (beginners) en week 35 (gevorderden en sporters) en zijn natuurlijk ook een prima middel om de overtollige vakantiekilo’s kwijt te raken. Het is natuurlijk ook mogelijk om vrijblijvend enkele keren deel te nemen aan de clubtrainingen.

Inmiddels is de voorinschrijving geopend voor de AG ’85 Zwarte Cross. Ook dit kan via ag85.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.