Home / archiefcentraal / tip personeelsdiensten ommen viert verhuizing

tip personeelsdiensten ommen viert verhuizing

Vestigingsmanager Michiel Radder toont zich heel blij met zijn nieuwe vestiging: “Dit pand past perfect bij de eisen en uitstraling die TiP personeelsdiensten voor ogen heeft. We zijn nu centraal gelegen, door de parkeerruimte voor het kantoor zijn we goed bereikbaar en we hebben hier ruimte voor een extra werkplek. Nu we in een fris jasje zitten, zijn we helemaal klaar voor de toekomst en verdere groei.”

Vast team

TiP personeelsdiensten Ommen heeft een vast team met medewerkers die allemaal al meer dan drie jaar werkzaam zijn bij de TiP vestiging. In de uitzendbranche is dit uniek. Het grote voordeel hiervan is dat er veel parate kennis is van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten, waar langdurige vaste relaties mee aangeknoopt zijn. Het maken van de match wordt hierdoor eenvoudiger en sneller. TiP richt zich op diverse sectoren, van logistiek en productie tot kantoor en horeca.

Activiteiten, gebak en barbecue

Michiel Radder: “Ik hoop dat de mensen die in ons nieuwe pand binnenkomen, zich er net zo thuis voelen als wij dat al doen. In de week van 29 augustus tot en met 2 september 2011, zal in Ommen de koffie en taart de hele week klaar staan voor bezoekers. Op 9 september organiseert TiP vanaf 17.00 uur een barbecue voor klanten, flexwerkers en andere geïnteresseerden om het pand te bezichtigen en een overheerlijk sateetje te komen eten.”

Over TiP personeelsdiensten:

TiP personeelsdiensten is een regionale aanbieder van personeel in onder andere logistiek, horeca & recreatie en productie. Naast het plaatsen van gekwalificeerd personeel houdt TiP personeelsdiensten zich bezig met de instroom van jonge, gemotiveerde medewerkers via het ‘Leerlingenconcept’. Jonge vakkrachten worden zo bij haar opdrachtgevers geplaatst in het kader van gecombineerde leer- en werktrajecten. TiP personeelsdiensten is gevestigd in Apeldoorn, Drachten, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Ommen, Twello en Vaassen.

TiP personeelsdiensten is onderdeel van de Humares Groep. Humares is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en de werving & selectie van technisch, maritiem en industrieel personeel. Met locaties en agenten in 19 landen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, een personeelsbestand van 300 interne en meer dan 3000 flexkrachten en een omzet van meer dan 100 miljoen euro, in 2009 is Humares een toonaangevende speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt. Tot de Humares Groep behoren naast TiP personeelsdiensten Maintec, NOVA Engineering, Oceanwide, Impact Interim en TOP Interim. Zie ook www.tip-pd.nl en www.humares.com.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.