Home / archiefcentraal / tai chi voor een gezond lichaam en geest

tai chi voor een gezond lichaam en geest

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert per september een cursus Tai Chi. Dit is een Chinese bewegingsleer waarbij je door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen het lichaam ontwikkelt naar een hoger niveau van gezondheid.

Door intensief en nauwkeurig de bewegingen te volgen, leert je bewust omgaan met lichaam en geest. Je bouwt je lichaam op naar een staat van innerlijke gezondheid. Zo kun je bijvoorbeeld minder last hebben van hoofdpijn, maagpijn en stress.

De cursus start maandag 5 september in de activiteitenruimte bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 in Dalfsen. Om 9.30 en 10.30 uur zijn er nog enkele plaatsen vrij. De cursus wordt gegeven door MBVO docente Judith van Drooge.

Voor meer informatie neem je contact op met Landstede via 0529 434570.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.