strijd op alle fronten en prachtige scores

Nijverdaller Herman Scholten en Lemelervelder Jos Harmsen scoorden de afgelopen keer 2 onder par ( 52 ) en kregen elks tien punten bij geschreven in het strokeplay klassement. Acht punten waren er voor Hellendoorner Jan Tyhuis voor zijn ronde 1 onder par (53). Nieuw Heetenaar Theo Otten liep een rondje par (54) en kreeg 7 punten bijgeschreven. Ommernaar Jan Hekman rondje 55 kreeg 6 punten en 5 punten waren er voor de Raaltenaren Hans Strijkveen en Jan Willem van den Berg voor hun ronde 57 over de 18 holes.

John Visscher uit Oudleusen pakte drie punten voor rondje 58. Hoogevener Joep van Mourik twee punten rondje 59 en 1 punt voor Henri Deurink na een rondje 61. In het tussen klassement gaat Hans Strijkveen op kop met 154 punten uitkomend bij de heren, en strijd met Herman Scholten 145 punten uitkomend bij de senioren en Jos Harmsen met 141 punten en ook uitkomend bij de heren waarschijnlijk om de algemene titel.

De onderlinge strijd om plaats twee bij de senioren is volledig open. Jan Hekman heeft nu 72 punten, Harry Eshuis 71 en Joep van Mourik 69 punten. Bij de dames hebben Diny Fransen en Anja Duerink elks tien punten in het strokeplay klassement.

In het stabelford klassement gingen de tien punten deze week naar Jan Willem van den Berg na een ronde 57 goed voor 40 stableford punten en een daling van zijn handicap met een volledig punt. Herman Scholten en Jan Hekman scoorden 38 stableford na hun respectievelijke ronde van 52 en 55 slagen en de bij behorende 9 punten. Zeven punten waren er voor Jos Harmsen, Gerrit Dankelman, en Bert Wolberts na hun ronde 52, 64, 74 slagen goed voor 37 stableford.

In het tussenklassement gaat Anja Duerink aan kop met 82 punten, gevolgd door Jos Harmsen met 70 punten en deze twee zijn goed op weg om kampioen te worden in hun klasse. Bij de senioren kan het nog alle kanten uit. Herman Scholten heeft 66 punten, Wim Grondman 64, Henk Bendijk en Gerrit Tempert 62 punten, maar ook Harry Eshuis 53 en Jan Nekkers en Jan Hekman elks 51 punten kunnen nog voor een podium plaats gaan. Voor de volledige uitslagen kun je kijken op www.nppb.nl baan lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.