speciale nacht in ronald mcdonald huis

Van maandag- op dinsdagnacht heeft de miljoenste overnachting in een Ronald McDonald Huis plaatsgevonden. Ambassadeurs van het Ronald McDonald Kinderfonds Chantal Janzen en Robert ten Brink slapen het miljoenste nachtje in Ronald McDonald VU Huis in Amsterdam. Bij de mijlpaal wordt in alle Ronald McDonald locaties stilgestaan, zo ook in Ronald McDonald Huis Zwolle. Dinsdag werd een speciale ‘miljoenste overnachting taart’ bezorgd bij de gasten in het Ronald McDonald Huis. Multivlaai stelde deze reuzentaart beschikbaar aan alle Ronald McDonald Huizen.

Daarnaast was er een attentie voor alle vrijwilligers. Zonder hen konden Ronald McDonald Huizen, Huiskamers, Vakantie- en Sportlocaties niet bestaan en waren één miljoen overnachtingen niet mogelijk geweest. Ze ontvingen de Holland Hotel Card, waarmee gratis kan worden overnacht in aangesloten hotels. Gebruikers betalen alleen ontbijt en diner in het hotel. De kaart wordt de vrijwilligers aangeboden door de Holland Hotelcheque.

In Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in de Isala klinieken. Het Huis telt negen kamers die zijn uitgerust met badkamer en televisie. Gasten delen gemeenschappelijke ruimtes, zoals woonkamer en keuken. Ouders ondervinden vaak veel steun aan elkaar, omdat ze zich in dezelfde onzekere situatie bevinden.

Ronald McDonald Huis Zwolle is een van de vijftien Ronald McDonald Huizen in Nederland. Jaarlijks verzorgen de Huizen 60.000 overnachtingen voor 4.250 gezinnen. De Ronald McDonald Huizen kunnen alleen bestaan dankzij de steun van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.