Home / archiefcentraal / serco derde tijdens gamma race day

serco derde tijdens gamma race day

Het publiek was massaal afgekomen op de twaalfde editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Nederland. De Boer kon in de twee kwalificatietrainingen niet helemaal aan zijn eerder gereden snelle rondetijden komen en noteerde een vierde trainingstijd. Hierdoor mocht hij in de race vanaf de eerste startrij vertrekken.

Danny dook na de start als derde de Haarbocht in en wist na enkele ronden de tweede positie te bemachtigen. Danny is constant in gevecht met Schouten om de tweede plek. Koploper Vos is dan al ver vooruit en niet meer in te halen. Door enkele achterblijvers die op een ronde worden gezet wordt het voor Danny moeilijk om het gevecht met Schouten in zijn voordeel te beslissen. Op de finishlijn komt Danny net 0.07 seconde tekort en eindigt als derde op het podium.

Danny: “Het werd toch nog een mooi weekend, ondanks dat ik in de training niet heb laten zien wat ik in huis had. Het team had de Ten Kate Honda weer perfect afgesteld en ook de Dunlop banden gaven mij veel grip, het voelde gewoon goed aan! Ik ben hier dan ook zeer blij mee en kijk vol vertrouwen uit naar volgend weekend wanneer we op Spa Francorchamps mogen gaan racen.’’

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.