Home / archiefcentraal / salonorkest spoom start najaarsprogramma

salonorkest spoom start najaarsprogramma

Het eerste optreden is op zaterdagochtend 3 september in het Cultuurhuis van Stadshagen. Het orkest speelt salonmuziek uit de jaren 1900-1950, lichte en vrolijke muziek, vooral karakterstukjes en dansmuziek uit die tijd.

De bezetting van het orkest bestaat uit viool, altviool, cello, contrabas, piano, fluit, klarinet, fagot, accordeon, trompet, accordeon, alt- en tenorsaxofoon, bij optredens vaak aangevuld met slagwerk en zang. Gevorderde (amateur)musici (ook zang, tenor) met belangstelling voor salonorkestmuziek zijn van harte welkom om eens mee te spelen. Telefonische informatie, ook voor optredens, is te verkrijgen bij Yvonne te Woerd via 06-54795800 of via www.salonorkestspoom.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.