Home / archiefcentraal / sallandse studenten starten webdesignbedrijf

sallandse studenten starten webdesignbedrijf

Kevin, Martijn en Mark studeren Interactieve Vormgeving Media aan het Deltion College in Zwolle. Dat is ook de reden dat de jonge ondernemers weinig geld vragen voor hun diensten. Met het bedrijf willen zij hun portfolio uitbreiden. De opbrengsten zien zij als een zakcentje dat gebruikt kan worden om verder te investeren in hun kwaliteiten.

Naast het maken van een professionele website, kunnen de Deltion-studenten ook websites voor bedrijven vastleggen, logo’s ontwerpen en ruimte bieden voor een website. Als je jouw website bij Pixel the Day host, garandeert Pixel the Day dat de website 99,9 procent per jaar online is. Meer informatie over het bedrijf en de diensten is op www.pixeltheday.nl te vinden.

Pixel the Day is te bereiken via info@pixeltheday.nl of bel naar Kevin Meijer via 06-27336827.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.