Home / archiefcentraal / rosengaerde breidt diensten uit in lemelerveld

rosengaerde breidt diensten uit in lemelerveld

In Het Anker wordt zorg op basis van een volledig pakket thuis en dagverzorging aangeboden. Verder kan in geheel Lemelerveld thuiszorg, huishoudelijke zorg, tafeltje dekje en AIV (advies, instructie en voorlichting op het gebied van dementie), worden gegeven. Voor dagbesteding PG en verpleeghuiszorg kan men in het hoofdgebouw van Rosengaerde in Dalfsen terecht.

De verzorgenden beschikken over een tweetal auto’s om snel van de ene zorgvrager naar de andere te kunnen rijden. Leuke witte autootjes met het logo van Rosengaerde maken duidelijk dat Rosengaerde de zorg bij de ouderen thuis brengt.

Om de inwoners van Lemelerveld en andere belangstellenden op de hoogte te brengen van deze uitbreiding van de zorg en dienstverlening van Rosengaerde wordt er op dinsdag 6 september van 10.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt gehouden in woonzorgcomplex Het Anker. Deze markt is voor alle belangstellenden en is gratis.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Home / archiefcentraal / rosengaerde breidt diensten uit in lemelerveld

rosengaerde breidt diensten uit in lemelerveld

Woonzorgcentrum Rosengaerde kan naast het zorgaanbod in Het Anker een breed pakket van zorg en dienstverlening aanbieden aan (toekomstige) cliënten in de dorpskern van en rondom Lemelerveld.

In Het Anker wordt zorg op basis van een volledig pakket thuis en dagverzorging aangeboden. Verder kan in geheel Lemelerveld thuiszorg, huishoudelijke zorg, tafeltje dekje en AIV (advies, instructie en voorlichting op het gebied van dementie), worden gegeven. Voor dagbesteding PG en verpleeghuiszorg kan men in het hoofdgebouw van Rosengaerde in Dalfsen terecht.

De verzorgenden beschikken over een tweetal auto’s om snel van de ene zorgvrager naar de andere te kunnen rijden. Leuke witte autootjes met het logo van Rosengaerde maken duidelijk dat Rosengaerde de zorg bij de ouderen thuis brengt.

Om de inwoners van Lemelerveld en andere belangstellenden op de hoogte te brengen van deze uitbreiding van de zorg en dienstverlening van Rosengaerde wordt er op dinsdag 6 september van 10.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt gehouden in woonzorgcomplex Het Anker. Deze markt is voor alle belangstellenden en is gratis.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.