rosengaerde breidt diensten uit in lemelerveld

In Het Anker wordt zorg op basis van een volledig pakket thuis en dagverzorging aangeboden. Verder kan in geheel Lemelerveld thuiszorg, huishoudelijke zorg, tafeltje dekje en AIV (advies, instructie en voorlichting op het gebied van dementie), worden gegeven. Voor dagbesteding PG en verpleeghuiszorg kan men in het hoofdgebouw van Rosengaerde in Dalfsen terecht.

De verzorgenden beschikken over een tweetal auto’s om snel van de ene zorgvrager naar de andere te kunnen rijden. Leuke witte autootjes met het logo van Rosengaerde maken duidelijk dat Rosengaerde de zorg bij de ouderen thuis brengt.

Om de inwoners van Lemelerveld en andere belangstellenden op de hoogte te brengen van deze uitbreiding van de zorg en dienstverlening van Rosengaerde wordt er op dinsdag 6 september van 10.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt gehouden in woonzorgcomplex Het Anker. Deze markt is voor alle belangstellenden en is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.