Home / archiefcentraal / rallywagens als onderwijsleermiddel

rallywagens als onderwijsleermiddel

Schutte Informatisering is de actieve hoofdsponsor van de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally en sponsor van het Deltion Rallyteam.

Tijdens de dertigste editie van de inmiddels historische rally zullen de partners de rallydagen een spectaculair, informatief en leerzaam evenement verzorgen voor hun gasten.

Het Deltion Rallyteam bestaat uit studenten van de opleiding Motorvoertuigen en de defensieopleiding Bedrijfsautotechniek en Mechatronica (Veiligheid & Vakmanschap). Met de Veiligheid & Vakmanschap opleidingen wil Defensie jongeren voorbereiden op een baan bij Defensie. Het Ministerie van Defensie heeft twee rallywagens als onderwijsleermiddel beschikbaar gesteld aan het Deltion Rallyteam, namelijk de Skoda Fabia World Rally Car en de Nissan 350Z. Beide wagens zijn te bewonderen tijdens de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally.

Studenten van de opleiding Horeca, Beveiliging, Podiumtechniek & Audiovisuele Producties, Artiest en Transport & Logistiek van het Deltion College leveren dit jaar een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de rally en het programma dat daarmee samenhangt.

Zowel voor Schutte Informatisering, het Ministerie van Defensie als het Deltion College geldt dat mens en techniek elkaar perfect moeten aanvullen om de eindstreep te behalen met een optimaal resultaat.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.