prijzenslag voor atleten acovanelderen

Afgelopen weekend werden twee wegwedstrijden in de regio georganiseerd . De ‘Loop naar de pomp’ in Heino en de Singelloop in Hollandscheveld. Van AcoVanelderen werden twintig inschrijvingen genoteerd.

Loop naar de pomp

Op de 5000m bij de dames waren de eerste twee plaatsen bezet door de ACO-atleten , Astrid van Velden pakte de kop en stond die niet meer af , zij liep een zeer snelle 19.52, wat ook een parcoursrecord was.

Yvonne Meijer volgde Astrid op de voet en finishte als 2e in een 20.45. Bij de heren was Martin Breunissen (terug van buikspierblessure) niet te houden. Hij werd 1e met een fantastische tijd van 17.09. Op de 10000m kon Jan Groot een potje breken, hij kon goed mee met de kopgroep en werd netjes 3e in een 36.47.

Singelloop

Bij de jongste categorie van de 1000m werd Eline Dankelman netjes 2e in 4.23. Marije Dankelman moest genoegen nemen met een 3e plaats op haar 2500m, haar tijd 9.37. Op de 5000m waren Marije Hulzebos en Giny Dunnewind weer oppermachtig, zij scoorden beiden goud in hun klasse, in respectievelijk 19.02 en 20.55.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.