Home / archiefcentraal / plezier bij open dag kinderopvang pinkeltje

plezier bij open dag kinderopvang pinkeltje

Er waren vele spelletjes opgezet, zoals schminken, pony rijden, penalty schieten, skelter race en in een echte tractor rijden, daarnaast was er popcorn en ranja voor de kinderen. Dit alles viel goed in de smaak bij de kinderen, volgens de organisator. Ook voor de ouders stond er koffie, thee en een versnapering. Binnen was een diavoorstelling te zien over de werkwijze van Pinkeltje, daarnaast gaven de leidsters rondleidingen door het gezellig aangeklede gebouw. “Al me al kunnen wij spreken van een zeer geslaagde open dag”, aldus Wilma Strik, eigenaresse van Kinderopvang Pinkeltje.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.