Home / archiefcentraal / open avond bij hogeschool windesheim

open avond bij hogeschool windesheim

Op de informatiemarkt in het X-gebouw kunnen bezoekers zich vanaf 18.30 uur oriënteren op het opleidingenaanbod en advies krijgen over de verschillende studiemogelijkheden. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er voorlichtingsrondes van de diverse opleidingen en cursussen met uitgebreide informatie over vorm en inhoud. Voor bezoekers die direct vanuit hun werk naar de open avond komen, staat er soep en een broodje klaar.

In september begint er een nieuwe lichting studenten met de deeltijdopleiding Toegepaste Gerontologie. Vanaf september starten ook de nieuwe deeltijd- en duale opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang, de duale opleiding Financial Service Management en de deeltijdopleiding Bouwkunde. De deeltijdopleiding Bouwkunde is voor professionals die in het bezit zijn van het vakdiploma Aannemer B&U van Bouwend Nederland.

Aanmelden voor de open avond en een persoonlijk programma samenstellen kan via windesheim.nl. In een bevestigingsmail ontvangen je vervolgens je persoonlijk programma, dat meteen het entreebewijs is voor de open avond.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.