Home / archiefcentraal / ontmoeting tussen uitslag en stuwzangers

ontmoeting tussen uitslag en stuwzangers

Sabine gaf de aftrap voor de tweede sessie van ‘de Stuwzangers’. “De reacties nadien waren bijzonder”, aldus dirigent Flip Jonkman. Het shantykoor wordt wekelijks achtervolgd naar de diverse optredens in de regio. “Dat is een goede ontwikkeling”, is de mening van Jonkman.

Vanavond zingt het koor in ‘Krönnenzommer’ in Hellendoorn, maar dat is een besloten optreden. Zondag stapt het koor op de boot in de Vecht om af te meren rond 14.00 uur bij ‘De Zon’ in Ommen. Daarna volgen er diverse optredens. ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren verzorgen ‘de aftrap’ van het Vechtconcert.

Er zal een programma met diverse ensembles worden gepresenteerd. Voor meer nieuws wat ‘de Stuwzangers’ betreft kun je kijken op www.destuwzangers.nl Voor nieuwe boekingen kun je terecht bij Ben Meulman. Zijn contactgegevens staan duidelijk op de website vermeld.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.