Home / archiefcentraal / nieuwe leden welkom bij sursum corda

nieuwe leden welkom bij sursum corda

Christelijke Gemengde Zangvereniging Sursum Corda start vanaf donderdag 1 september hun wekelijkse repetitieavonden onderleiding van Bert Gelderman in het jeugdgebouw van de Grote Kerk Dommelerdijk in Nieuwleusen. Van 19.45 tot 21.45 uur kan er een kijkje genomen worden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Tevens wil de vereniging iedereen er op attent maken dat op zaterdag 15 oktober een concert plaatsvindt met medewerking van een aantal Heren het Jaffo gate quartet met combo bekend van de televisie.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.