Home / archiefcentraal / nachtelijk trompetgeschal in lemelerveld

nachtelijk trompetgeschal in lemelerveld

Wim Magré op het orgel en Arjan en Edith Post op de trompet geven woensdag 24 augustus om 22.30 uur een Nachtconcert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Het thema is ‘Nachtelijk Trompetgeschal’. Het wordt een concert met een afwisselend programma.

Zo kun je luisteren naar het Wiegeliedje van J. Brahms, Duet uit de Parelvissers van G. Bizet, Hijo de la Luna van J.M. Cano, Elisabeth Serenade van R. Binge, Bridge over troubled water van P. Simon, Heal the World van M. Jackson en Can you feel the love tonight van E. John. Ook zijn er enkele orgelsolo’s te horen: Improvisatie over ‘Door de nacht van strijd en zorgen’ van W. Magré, Arrival of the Queen of Sheba van G.F. Händel, etc.

Voor meer informatie over Wim Magré (1962) en al zijn activiteiten op muzikaal gebied vind je op wimmagre.nl. Meer informatie over het trompettistenechtpaar Arjan en Edith vind je op aemuziek.nl.

Belangstellenden kunnen een plekje voor de concerten reserveren via 0572 371838 (Huetink) of 038 4224079 (Boks). De entree bedraagt 14 euro inclusief een kopje koffie of thee met koek en een drankje en hapje na afloop.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.