Home / archiefcentraal / muzikale avond met con brio uit nieuwleusen

muzikale avond met con brio uit nieuwleusen

Het Koor zonder naam zingt Nederlandstalige liedjes, met af en toe een uitstapje naar een Engels, Duits of Franstalige liedje. Liedjes over de liefde, vreugde en verdriet, maar ook de streektaal zal niet vergeten worden . Ze treden regelmatig op in verzorgingstehuizen, op campings en diverse openluchtbijeenkomsten, zoals Dedemsvaria en Kerst an de Voart. In Bad Rothenfelde in Duitsland zijn ze graag geziene gasten op het jaarlijkse Rosenfest.

In september 2008 is hun eerste cd ‘In Volle Vaart’ uitgebracht. Con Brio is een accordeonvereniging met ongeveer twintig leden. Con Brio voorzitter Gerrit Jan Schroten en dirigent Joop van Strien. “De accordeon is één van de meest veelzijdige instrumenten. Uitstekend geschikt voor feestmuziek, maar ook voor klassieke stukken van Bach en Scarlatti. Ons repertoire varieert van lichtklassiek tot populair, maar we spelen voornamelijk musicals en filmmuziek.”

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.