motorrijder gewond bij aanrijding

De 61-jarige man reed met zijn auto over de Backxlaan en wilde linksaf slaan naar het tankstation. Achter hem reden twee auto’s en daarachter nog een motorfiets. De man verklaarde in de linkerspiegel gekeken te hebben en richting aangegeven te hebben. Hij zag daarbij geen motorrijder en sloeg af naar links. De motorrijder, een 43-jarige man uit Nieuwleusen, wilde echter inhalen. Beiden kwamen hierdoor in aanrijding met elkaar waarbij de motorrijder letsel aan zijn been op liep. De motorrijder werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto en de motorfiets werden afgesleept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.