mooi meegenomen pakket bij super de boer

Je krijgt bij iedere 10 euro aan boodschappen een actiezegel. Met 45 zegels is de spaarkaart vol. Op elke kaart zitten echter al twee gratis zegels, waardoor je er nog maar 43 hoeft te verzamelen. Iedere week zijn er ook meerdere actieproducten waarmee je extra zegels kunt sparen en in week 37 kun je dubbele zegels gespaard worden.

Gaby Casteelen, Manager Marketing Communicatie van Super de Boer: “We kijken er weer naar uit met deze mooie actie van start te gaan. We merken ook dat onze klanten er echt op zitten te wachten. Dit keer krijgen ze zelfs een extra derde zegel cadeau als de ze kaart op onze site downloaden.”

Voor meer informatie kun je vanaf 20 augustus terecht op superdeboer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.