montmartre krijgt zelfs nog de zon op bezoek

Ondanks een slecht begin van de zondag met een hoop regen, werd de laatste Montmartremiddag op het Kerkplein in Ommen een succes. Na half twee werd het droog, en stroomden de kijkers het Kerkplein op. De ruim tweehonderd bezoekers kwamen, zowel uit Ommen als uit de wijde omgeving. Om vijf uur, toen de kunstenaars hun spullen aan het pakken waren, kwam zelfs de zon nog even op het Kerkplein kijken.

De organisatie hoopt volgend seizoen weer een aantal Montmartremiddagen te organiseren. Als je interesse hebt om als ‘kunstenaar’ mee te doen, houden ze je graag op de hoogte. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hester Jans-Molenberg van Werkgroep Omm’zien kunst via 0529 450661 of 0648646189 of bag.jans@kpnmail.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.