Home / archiefcentraal / met je haren in de wind door het vechtdal

met je haren in de wind door het vechtdal

Om zoveel mogelijk van dit gebied te zien wordt elke dag op een andere locatie gestart. Dit jaar wordt op dinsdag gestart met de Molenroute vanaf camping De Koeksebelt in Ommen. Op woensdag kun je voor de Bosroute kiezen uit twee startplaatsen, camping de Beerze Bulten in Beerze of camping Besthmenerberg in Ommen.

Ook op donderdag zijn er twee startplaatsen, camping Bergzicht in Ommen of camping de Lemeler Esch in Lemele, om de Landgoedroute te verkennen. En op de laatste dag vertrekt iedereen vanaf Camping de Zandstuve in Hardenberg voor de Duitslandroute. Onderweg kan de beslissing genomen worden om voor 40 kilometer te gaan of toch de extra lus van 20 kilometer erbij te fietsen.

Deelname

De kosten voor deelname aan de vierdaagse bedragen 17,50 euro. Deelnemerskaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV kantoren in het Vechtdal, via de website en bij de startplaatsen. Dagkaarten zijn elke dag bij het startpunt te verkrijgen voor 6 euro. Starten kan tussen 8.30 en 11.30 uur. Tijdens de fietstochten openen diverse molens, boerderijen en musea hun deuren voor een korte of lange stop. Op de laatste dag ontvangen de deelnemers, die vier dagen meegefietst hebben, een aandenken.

KCK elke dag aanwezig

Als extra service presenteert het Kampeer- en Caravan Kampioen (=KCK) Klusteam van de ANWB zich elke dag bij een van de startplaatsen en geeft voorlichting over de technische aspecten van het kamperen. In de KCK -redactiecaravan kun je zelf zien wat allerlei technische verbeteringen zijn die je vervolgens in je eigen caravan kunt toepassen.

Informatie

Alle informatie over de vierdaagse kun je vinden op de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl. De gratis folder is verkrijgbaar bij de VVV kantoren in het Vechtdal of te bestellen via de website.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.