marienberg volop in voorbereiding in elim

Afgelopen weekend belegde de eerste selectie van Mariënberg een driedaags trainingskamp in Elim.

Het moet de basis worden van een hopelijk succesvol nieuw seizoen in de Derde klasse C. Zaterdag 3 september start voor de roodzwarten de competitie met een wedstrijd tegen Avereest. Tot die tijd zal er de nodige sleutelwerkzaamheden aan het team nodig zijn.

Tijdens het trainingskamp werd na de gezellige barbecue eerste elftalspeler Rick Kelder bewezen voor zijn diensten, hij gaat lager voetballen. Tevens werd er afscheid genomen van verzorgster Ina Maat, die na vijf jaar afzwaait. Zij kreeg van de gehele selectie een fraai afscheidsgeschenk. De nieuwe verzorger is Bart Klijn uit Hardenberg, het begeleidingsteam wordt verder dit seizoen uitgebreid met de komst van Robert Bouwhuis die Haverkort zal assisteren.

Afgelopen donderdagavond werd geoefend tegen zondag derdeklasser Sleen als onderdeel van het trainingskamp. In een redelijke wedstrijd werd er uiteindelijk met 1-0 gewonnen door de gasten uit Mariënberg. Theo de Lange zorgde voor de overwinning.

De selectie kijkt terug op een zeer geslaagd trainingskamp cq teambuildingweekend. Het zal moeten leiden tot successen in de competitie. Hopelijk sluiten de lang geblesseerden Martijn v/d Hoeven, Rolf Hofsink en Marcel Bolks ook snel weer aan. Het zou een slok op die bekende borrel schelen.

Meer informatie is op www.vvmarienberg.nl te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.