mannen aangehouden bij hennep en mais

Politiemensen die terplaatse kwamen stelden vast dat er hennepteelt in de boerderij plaatsvond en dat de melder zich kennelijk verschanst had. Bij de boerderij werd een onbekende huurauto aangetroffen. Omdat in plaats van een bedreiging ook sprake zou kunnen zijn van een ripdeal werd het gebied uit veiligheidsoverweging afgezet en kwamen meerdere politiemensen terplaatse. Bij een inval werd alleen de melder uit Zwolle aangetroffen.

Later kwam er een bij de politiemeldkamer een bericht binnen dat er zich aan de Hessenweg (tussen Oudleusen en Dalfsen, niet ver van de Dommelerdijk) een getinte man zich vreemd gedroeg door telkens naar de weg de lopen en vervolgens weer in een maïsveld te verdwijnen. Omdat deze man in verband werd gebracht met het voorval aan de Dommelerdijk werd een politiehelikopter met warmtegevoelige zoekapparatuur ingezet. Daarmee werd de man opgespoord en ingerekend. Momenteel wordt in en de omgeving van de boerderij en naar de in het maïsveld aangetroffen man een nader onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.