Home / archiefcentraal / man 22 gooit fiets met berijder in de sloot

man 22 gooit fiets met berijder in de sloot

Het slachtoffer fietste met nog een fietser over de weg en achter hen reed een taxi. Het fietsgedrag was volgens de taxichauffeur zodanig, dat de deze niet kon passeren. Op enig moment stopte de taxi en kwamen de klanten uit de auto. De verdachte pakte het slachtoffer bij de keel en gooide hem vervolgens in de sloot. Ook zijn fiets werd hem nagegooid.

Het gebeuren werd gezien door politieambtenaren die toevallig in een surveillanceauto passeerden. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zowel het slachtoffer en de verdachte verkeerden onder invloed van alcohol. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.