Home / archiefcentraal / man 18 parkeert auto in de bosjes

man 18 parkeert auto in de bosjes

Een 18-jarige automobilist uit Soest is kwam dinsdag 9 augustus tot stilstand in de bosjes na een botsing met twee bomen op de Vilsterseweg. De man reed met zijn auto over de Vilsterseweg richting Dalfsen. Op enig moment kwam hij met twee banden in de zachte rechterberm. Door het corrigeren schoot hij met zijn auto naar de linkerzijde van de rijbaan raakte twee bomen en kwam tot stilstand in de bosschages.

Het slachtoffer werd door personeel van de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De auto met twee gladde voorbanden, raakte ernstig beschadigd. Het voertuig is afgesleept. Tegen het slachtoffer wordt proces-verbaal opgemaakt voor de gladde voorbanden en de verlopen APK.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.