lees de bijbel in vijf jaar

Het doel van deze cursus is kennis nemen van de inhoud van de bijbel en er met anderen over praten, zowel op geloof- als ervaringsniveau. De cursus is zowel voor jongeren als ouderen, kerkleden, niet-kerkleden, beginners en gevorderden. Het is niet noodzakelijk om bij iedere cursusavond aanwezig te zijn.

De eerste avond worden er eerst in kleine groepjes vragen, ervaringen en gevoelens uitgewisseld wat betreft het lezen van de bijbel. Vervolgens komt de hele groep bij elkaar. Kest Jelsma zal in ongeveer drie kwartier antwoorden geven op de vragen die de Bijbellezers aan hem hebben voorgelegd. Aan het eind van de avond wordt een korte inleiding gehouden over het volgende te lezen Bijbelboek.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 september om 19.30 uur in de Kern, aan de Bouwstraat 17 in Ommen. Deze avond worden dan ook de data voor het hele seizoen afgesproken. Op woensdag 28 september vindt de eerste echte cursusavond plaats. De deelnemers hebben dan al het evangelie naar Marcus gelezen. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan bij Kest Jelsma via 0529-851041 of mail naar dsjelsma@pkn-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.